Auto Andrić

O nama

Generacijska tradicija porodice Andrić u tekstilnoj industriji doprinela je proizvodima vrhunskog kvaliteta i dizajna – auto presvlake i auto patosnice. Svojim izgledom ulepšaće enterijer Vašeg vozila, a kvalitet izrade i materijala garancija su dugovečnosti naših proizvoda.

Ručna izrada auto presvlaka podrazumeva visoku stručnost zaposlenih za obavljanje operacija izrade šablona, ručnog krojenja, pojedinačnog načina šivenja i naravno montaže koja je ključna za konačni izgled proizvoda. Iz tih razloga ostali smo već 20 godina prvi i najveći proizvođač auto presvlaka u Srbiji.

10000
proizvedenih patosnica godišnje

4500
zadovoljnih klijenata godišnje

10
zemalja u kojima se koriste naši proizvodi

Proizvodnja

U ponudi imamo tipske auto presvlake i auto patosnice za sve vrste vozila. Auto presvlake se izrađuju po orginalnom kroju Vašeg vozila, a mogu se naručiti u raznim varijantama boja i dezena. Kvalitetne tipske auto presvlake štite Vaša sedišta od prljavštine, oštećenja i izlizavanja. Mogu se skinuti i oprati u veš mašini pa ponovo montirati u slučaju da se zaprljaju. U ponudi imamo autopresvlake od velura, mikrofibera, štofa ...

Kako danas imamo vrlo velik broj različitih vrsta vozila sa različitim tipovima sedišta i različitom opremom u ponudi imamo tipske auto presvlake. Tipske auto presvlake se šiju po orginalnom kroju sedišta vozila. Auto presvlake se naručuju po opremi enterijera i vrsti sedišta Vašeg vozila, krojene po meri i modelu (standard, sport, airbag, rukonasloni, glavonasloni i dr.)

Iskustva korisnika

Pogledajte šta su rekli neki od zadovoljnih korisnika naših proizvoda